Рівненський стронгмен знову перший. Ігор Головко наприкінці травня виборов першість на Чемпіонаті України зі стронгмену серед аматорів. Чоловік єдиний представник залізного спорту на Рівненщині. Ним займається понад 10 років. У повсякденному житті богатир працює в державній службі надзвичайних ситуацій. Про що мріє та що найважче у спортивній кар'єрі - розповів нашій знімальній групі.

 

Рівнянин Ігор Головко один із найсильніших людей країни. 22 травня чоловік переміг на чемпіонаті України зі стронгмену серед аматорів. Займається цим видом спорту вже 10 років.

З того часу Ігор Головко отримав чимало перемог у різноманітних турнірах,чемпіонатах та змаганнях. Вже понад 20 років богатир працює у ДСНС. Нині очолює Службу безпеки дорожнього руху, щодня котролює технічний стан пожежно-рятувальної техніки. Спортом займається після роботи, щотижня має щонайменше 4 тренування у одному з тренажерних залів міста. Кожне триває впродовж 2-3 годин.

Заняття проходять і в режимі онлайн з тренером. Каже, під час змагань найважливіше залишатись спокійним, дотримуватись свого темпу та ритму.

Бути першим завжди важко. Ігор - єдиний стронгмен, який представляє Рівненщину у цьому виді спорту. Задля відточування майстерності у вправі "Прогулянка фермера" довелося помудрувати.

Ігор Головко мріє змагатися на рівні з професійними спортсменами та найсильнішими людьми країни та і усього світу.

Стронгмен уважно слідкує за своїм станом здоровя, його рідні підтримують захоплення богатиря. Однак, до великої уваги оточуючих Ігор ще не звик.

Своїми перемогами він не хизується, скромний та цілеспрямований, готовий ділитися знаннями з наступними поколіннями спортсменів.

Читайте також: Рятувальник з Рівненщини виборов золото на Чемпіонаті України зі стронгмену