Ведучий кулінарного шоу "СмачнОГО!" Віктор Данилов народився у другій половині минулого століття.

Будучи немовлям, як і всі порядні та слухняні груднички, ласував лише маминим молоком. Він вважав його найбільшою смакотою у світі, доки не скуштував чогось серйознішого, як от молочні каші. Малюк ріс - росли апетити. Дитинство Віктора пройшло у радянські часи тотального дефіциту. Проте це не завадило йому згурманитись остаточно. Якнайкраще сприяла цьому багата та розмаїта кухня Закарпаття, де й зростав майбутній телеведучий. Навчаючись в інституті, студент Данилов зрозумів: хочеш їсти - або об'їдай інших, або готуй сам. Як порядна людина, юнак обрав варіант номер два. З того часу й пішло-поїхало...

Із зростанням кількості підгорілих, а часом і спалених страв, зростала й кулінарна майстерність Віктора. Згодом радувати оточуючих власноруч приготованими стравами стало для нього доброю звичкою. Вдома чи на виїзді він сміливо бере на себе обов'язки кухаря-кока. Експериментуючи, Віктор пізнає секрети приготування юшок, м'яса, риби, салатів, десертів, коктейлів. Під час подорожей, Віктор Данилов не оминає можливості скуштувати найекстримальніші витвори світового кукінгу. А потім на батьківщині повторює побачене, замінивши кенгурятину телятинкою.

У певний момент життя Віктор вирішив віднайти собі подібних кулінарів серед рівнян. Отак і виникла ідея створення місцевого кулінарного шоу "СмачнОГО!". Разом із рецептурними секретами він вивідує й секрети з життя гостей. Заради успіху проекту Віктор пожертвував кухнею у власному домі. Саме тут щотижня розгортається знімальний майданчик телекомпанії "Рівне 1". Виробляючи з іменитими рівненськими гостями все, чого забажає душа кухаря, Віктор пам'ятає: головним та незамінним інгредієнтом усіх страв є позитивне налаштування і хороший настрій.