За доброю традицією поліцейські Рівненської області відвідали підшефні навчальні заклади для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, привітавши їх із Міжнародним Днем захисту дітей. «Шефи» не полишають увагою своїх маленьких друзів, намагаючись хоча б частково компенсувати малюкам відсутність сімейного тепла та затишку.

Керівництво Рівненського районного управління разом з поліцейськими сектору ювенальної превенції відвідали вихованців Рівненського обласного навчально-реабілітаційного центру та Рівненського обласного спеціалізованого центру реабілітації дітей з ураженнями центральної нервової системи.

А Ясениницький навчально-реабілітаційний центр відвідали начальник відділення поліції №1 (м. Рівне) із своїм заступником, інспектором ювенальної превенції та поліцейським офіцером громади.

Працівники відділення поліції №5 (смт Гоща) завітали до Тучинської спеціальної школи. Керівництво відділення поліції №7 (м. Корець) Рівненського районного управління поліції спільно із ювенальною поліцейською відвідали вихованців Великомежиріцької спеціальної школи.

Натомість до Вараського районного відділу поліції запросили вихованців міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

На прохання вихователів закладу, правоохоронці розповіли про роботу поліції, правила безпеки на дорозі. Зокрема, продемонстрували, якими сигналами регулюється дорожній рух та за допомогою яких засобів і пристосувань позначається місце дорожньо-транспортної пригоди.

Крім того, працівники сектору реагування патрульної поліції продемонстрували спецзасоби та засоби індивідуального захисту та дали змогу бажаючим приміряти їх. Та найбільшу захопленість у вихованців реабілітаційного центру викликала можливість прокататись з поліцейськими на службовому авто містом.

Поліцейські вже багато років піклуються про дітей спеціальних навчальних закладів й тішать їх своєю увагою.
Друзі у погонах завжди відвідують малечу, та цікавляться їх життям, натомість діти діляться із ними своїми успіхами у навчанні. Вихованці центрів звикли до візитів правоохоронців, які завжди підтримують їх та не залишають без уваги.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: За добу на коронавірус у Рівному захворіло 16 людей