Сталася вона півтора роки тому поблизу села Малушка. Тоді унаслідок автопригоди загинуло двоє людей. Відтак, цього разу досліджували докази та розглядали чергову кількість клопотань від захисників обвинуваченого. Більше подробиць розкаже наша Яна Євтушок.

Учора, 31 травня, у Березнівському районному суді розглядали справу щодо смертельної ДТП. Нагадаємо, у грудні 2019-го біля села Малушка водій легковика Анатолій Зембицький виїхав на зустрічну та зіткнувся із мінівеном. Внаслідок автопригоди загинуло двоє осіб. Відтак, вже півтора роки обвинувачений перебуває у СІЗО, оскільки досі не отримав вирок. Крім того, чоловік неодноразово просив відпустити його під домашній арешт.

Цього разу суд досліджував докази обвинувачення. До початку засідання зі сторони захисту надійшов ряд клопотань. Вони стосувалися допиту свідків та додаткового допиту потерпілого. Натомість, потерпілі просили не задовільняти клопотання захисника. Вважають його необгрунтованим та таким, що сприяє затягуванню судового процесу. Сам же суддя теж підозрює, що захисники Анатолія Зембицького навмисно затягують розгляд справи, подаючи по кілька клопотань на кожне судове засідання.

Детальніше - у сюжеті.

Читайте також: На Рівненщині рятувальники допомагали поліцейський у пошуках зниклого чоловіка