На перехресті вулиць Поповича-Згоди у Рівному не розминулися дві автівки. У результаті чого протаранили паркан у приватному житловому господарстві. Порушили правила дорожнього руху, за попередньою інформацією правоохоронців, обидва керманичі. Крім того, в салоні одного з автомобілів перебували двоє неповнолітніх дітей. Подробиці дивіться у сюжеті Ольги Мосійчук.

Повалений паркан, зламана яблуня та знищений город з полуницею. Результат ДТП на перехресті вулиць Поповича-Згоди. Власник автомобіля, який найбільше проїхався по чужому городу, розповідає, як усе трапилося.

І пасажири автівки, яка їхала прямо, кажуть, злякалися не на жарт. Оскільки з ними в салоні перебувало двоє маленьких дітей. Але діти цілі та неушкоджені. За словами правоохоронців, бо знаходилися в автокріслах. Інакше б наслідки були б набагато серйозніші.

Навідмінну від паркану, в який при зіткнені за інерцією і в'їхали автівки.

Проте відшкодувати завдані збитки господарям один із учасників ДТП готовий. А тим часом на обох керманичів провоохоронці склали адміністративні протоколи.

До слова, усі хто перебував в салоні обох автівок були тверезі. І допомоги медиків не потребували. За вчинене обом керманичам загрожує адміністративна відповідальність або ж позбавлення права керування транспортними засобами терміном від одного року. 

Читайте також: Знесли паркан: у Рівному на Поповича ДТП за участю двох авто (ФОТО)