Ірина Білик, Олександр Третяк та розіграш. Цього тижня це були найбільш вживані слова у Рівному, принаймні у соцмережах. Розіграш квитків від міського голови Рівного на концерт співачки викликав чимало реакцій серед рівнян. При чому це не стільки вина Олександра Третяка, як його PR-служби. Більше розповість у топ-темі тижня Павло Невесенко.

 

Напевно Олександра Третяка нічого не об'єднувало з співачкою Іриною Білик. Принаймні до 25 травня, коли виконавиця у Рівному мала відіграти два крнцерти приурочені до свого 50-річчя. Вранці на офіційній сторінці Олександра Третяка з'вилася інформація про розіграш двох квитків на концерт Ірини Білик.

Частина користувачів соцмереж відреагували на ініціативу схвально, частина ж навпаки засудила, мовляв, мер не повинен таким займатись. Плюс до всього шквал негативу викликало те, що Ірина Білик 23 квітня 2014 року виступила на концерті одного з російських артистів, в той час як Крим було уже окуповано, а російські війська вторглись на Схід. Через виступи в Росії та дружбу з артистами, близькими до Путіна, Народна артистка України опинилась у базі "Миротворець" поруч з державними зрадниками та колаборантами. Можливо через усі ці нюанси пост про розіграш зник, а в коментарі телеканалу "UA:Рівне" керівниця пресслужби міської ради Оксана Власюк повідомила наступне.

"Прийняла рішення подарувати квитки, спираючись на свій медійний досвід. Знаю, що такі розіграші гарно заходили аудиторії місцевих медіа. Водночас не до кінця дослідила біографію Ірини Білик. Прошу вибачення, кого це образило. Врахую на майбутнє".

Сам же Олександр Третяк також підтвердив, що ініціатива з розіграшем належить виключно пресслужбі.

Також керівниця пресслужби повідомляла, що міський голова Рівного ніякого відношення до розіграшу немає. Виникає логічне запитання: чи варто вірити попереднім постам міського голови та наступним його дописам? Можливо, вони теж виявляться виключно ініціативою пресслужби й нічого спільного з особистою позицією й поглядами Олександра Третяка не матимуть. Можливо офіційну сторінку веде не Олександр Третяк, а його піарники. Чи взагалі знав очільник Рівного про цей розіграш, чи це стало для нього несподіваанкою. І найголовніше: чи повинен займатися різноманітними розіграшами керівник Рівного байдуже на концерти яких виконавців. Як часто буває з нинішньою владою - більше запитань, ніж відповідей.

Читайте також: Виступала у Росії, а тепер приїхала у Рівне: як пройшов концерт Ірини Білик? (ВІДЕО)