Прибрати тибетських мастифів з території колишнього Радіозаводу. Таке рішення власнику собак Юрію Бойку суд постановив ще у 2016 році. Однак той його не виконав. І тварини там перебувають й по сьогодні. А у суді триває розгляд справи, аби розплідник тибетських мастифів забрати з тієї території. Чому справа й досі не може дійти до логічного завершення дивіться у сюжеті Ольги Мосійчук.

У Рівненському міському суді вкотре розглядають справу щодо скандально-відомого власника розплідника тибетських мастифів Юрія Бойка. Знаходяться собаки на території колишнього Радіозаводу. І завдають неабияких клопотів мешканцям будинків навпроти. Оскільки тварини неодноразово нападали на них. Тому у 2016 році суд зобов'язав Юрія Бойка перевезти собак, а вольєри демонтувати. Проте цього чоловік не зробив й досі. І тільки-но чергове засідання щодо звільнення Юрієм Бойком зайнятої території розпочалося, як суддя зачитує заяву про відвід прокурору Олегу Костюку. Потому просить аргументувати її захиснику обвинуваченого.

Натомість уже інший прокурор, Олександр Полюхович, вважає цю заяву безпідставною.

І суддя ухвалює рішення відкласти вирішення заяви про відвід прокурору Олегу Костюку. В той же час при вивченні матеріалів досудового розслідування сторона захисту знаходить в них неточності.

Висловити свою думку з приводу цього вирішив і сам Юрій Бойко.

На цьому судове засідання й завершилось. Через свою надмірну зайнятість зробити перерву у засіданні попросив прокурор Олександр Полюхович. Суддя не заперечував. Не проти були й інші учасники справи. Особливо представник Рівненської міської ради. Тож наступне судове засідання відбудеться 4 червня 2021 року.

Читайте також: У Рівному під колесами автомобіля загинула бабуся (ВІДЕО)