Три роки тому вони придбали помешкання у житловому комплексі. Втім, його досі не добудували. Сам же забудовник на зв'язок не виходить. Люди звертались в усі відповідні інстанції та це теж безрезультатно. За допомогою прийшли до міської ради. Бо не мають іншого вибору. Яку відповідь люди отримали там - бачила Яна Євтушок.

У 2019 році пані Марія разом із чоловіком вирішила купити квартиру у новобудові. Подружжя вклало гроші. Забудовник запевнив, вселитись вони зможуть вже за кілька місяців. Втім, будівництво комплексу чомусь припинилося. Тепер сім'я змушена орендувати житло. Бо не має іншого вибору.

Опинилися ошуканими й десятки інших рівнян. Ось уже третій рік поспіль забудовник не виходить на зв'язок. Вкладники звертались в усі можливі інстанції, десятки разів мітингували та це безрезультатно. Сьогодні, люди зібралися під стінами міської ради, щоб вкотре нагадати про свою проблему чиновникам.

Відтак, до людей вийшов міський голова Рівного Олександр Третяк. Вкладники неодноразово писали меру листи. Втім, на їхнє переконання, отримували незрозумілу відповідь. Підозрюють, що міський голова листи, навіть в очі не бачив.

Чи бачив Олександр Третяк лист, який нібито сам підписав - залишається здогадуватись. Після купи запитань вкладників, все ж зробив спробу пояснити свою письмову відповідь.

Як діяти вкладникам далі, в міській раді поки не знають. Кажуть, дані вкладники такі не одні.

Наразі, міський голова планує переговори із забудовниками, аби все таки якось вирішити ситуацію. Чи дасть це результат - невідомо. А доти ошуканим вкладникам і далі доведеться чекати свого житла і жити на орендованих квартирах.

Читайте також: Триває розгляд справи щодо скандального розплідника у Рівному