Сьогодні, 26 травня, на рівненському полігоні пройшли масштабні тактичні навчання під керуванням ОК "Північ". Головна мета - застосувати нове озброєння та здолати ворога. У ході практичних завдань була задіяна артилерія, піхота, танки, механізовані підрозділи та авіація. На полігоні побували й наші журналісти, як все було - дивіться далі у сюжеті.

Авіація, танки, артилерія, піхота, снайпери та новітнє сучасне озброєння. Все це складова масштабних бойових навчань, які відбулися на рівненському полігоні. Під керуванням оперативного командування "Північ" окрема механізовна бригада сухопутних військ продемонструвала наступ на ворога із застосуванням високоточної зброї, автоматизованих систем управління та безпілотних апаратів.

Управління цих навчань здійснюються за стандартами НАТО, а відрізняються від попередніх навчань тим, що тут задіяні некласичні способи ведення бойових дій. Під час проведення імітованих бойових дій на полігоні були присутні військові з США, Великої Британій та Канади.

Загалом, у тактичних навчаннях брали участь бійці, які воювали з російською федерацією починаючи з 2014 року.

Під час підготовки занять був врахований бойовий досвід провідних армій світу. Наші військові сподіваються, що оновлені методи боротьби у майбутньому датуть свій результат та дозволять швидше здолати ворога.

Читайте також: На рівненському військовому полігоні проводяться навчання