Народний Клуб "Верес" уже третю гру поспіль не може здобути перемогу та достроково вийти у прем'єр-лігу. Останній матч червоно-чорні провели проти сусідньої Волині. Як пройшло Волинське дербі, розповість Ілля Томашевський.

Вперше за майже 25 років у Луцьку пройшло Волинське дербі. До цього поєдинку обидві команди були не в найкращій формі. За останні 3 матчі Волинь здобула лише одну перемогу. Верес в попередніх двох дуелях пропустив аж 7 м'ячів та двічі не зміг достроково вийти в УПЛ.

Попри всі невдачі, луцький стадіон "Авангард" створив справжню фанатську атмосферу, яку ще більше підбадьорив швидкий гол вже на 6-ій хвилині.

Рівна гра двох команд прогнозувала ще один забитий. Таки сталося, через 20 хвилин після відкритого рахунку Верес зрівняв дальнім ударом Панасенка.

Після забитого голу, Верес намагався подвоїти рахунок, але Волинь організовано оборонялася. За нічийним рахунком команди пішли на перерву.

У другому таймі гру контролювала Волинська команда, яка здебільшого змушувала рівнян відбиватися. В свою чергу Верес майже не створював небезпечних моментів. Через постійну боротьбу та порушення, головний арбітр компенсував до основного часу 6 хвилин. Цього вистачило, аби поставити фінальну крапку у матчі. На 94 хвилині луцька команда вирвала перемогу.

Таким чином, "Верес" залишається лідером, але знову не зміг оформити собі путівку у Прем'єр-лігу, тоді як "Волинь" обійшла "Альянс" та вийшла на сьоме місце в турнірній таблиці. Відтак, "Верес" виходить на фінішну пряму, де має ще 3 матчі попереду та 3 останні шанси, аби піднятися у вищу лігу.

Читайте також: Дубенські веслувальники вибороли медалі на чемпіонаті України (ФОТО)