Він півроку тому виграв місцеві вибори. Обіцяв створити європейське та комфортне Рівне. Створив. Тільки таке враження у своєму блозі. Останнім часом очільник Рівного з голово пірнув у соцмережі. Що висвітлює у своїх блогах Олександр Третяк, далі у сюжеті.

Міський голова Рівного Олександр Третяк не гребує нічим аби розкрутити власну сторінку у фейсбуці. Інколи навіть не зрозуміло чи то хочеться плакати чи то сміятись. Проте сьогодні на думку навіть прихильників міського голови був верх цинізму. Олександр Третяк на власній фейсбук сторінці розігрує квитки на концерт .. Ірини Білик.

У коментарях під постом обуренню рівнян не було меж.

Квитки ще розіграти не встиг, а оскандалився на усе місто. До слова в Олександра Третяка дві сторінки у соцмережах. На першій він міський голова. Постить світлини як вручає грамоти кращим митцям та відвідує різноманітні наради та форуми. А ще записує відеозвернення до рівнян.

Інша сторінка - Олександр Третяк вже політик. Саме на ній він розігрує квитки на Ірину Білик. Хоча вона практично дублює попередню проте тут більше світлин де міський голова разом з успішними спортсменами. А ще кілька відео як комунальники міськшеу латають дороги. За наші з Вами податки. Чи роботою міського голови займається Олександр Третяк та чи саме ці питання якими так рясніють обидві сторінки міського голови найбільше турбують рівнян. Ми запитали жителів Рівного які найбільші проблеми нашого міста.

Проте ні на одній з двох сторінок у соцмережах Олександра Третяка ви не знайдете шляхи вирішення саме цих проблем. Чому? Напевно тому що набагато простіше фотографуватися з успішними спортсменами чи розігрувати квитки на концерт Ірини Білик ніж займатися господаркою.

Читайте також: У Рівному оштрафували водія за стоячих пасажирів