Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Автопригода сталася сьогодні, 24 травня, близько 08 год на перехресті вулиць Князя Романа та Генерала Безручка. На щастя, дитина значних травм не зазнала.

Першочергово до поліції надійшло повідомлення про ДТП у провулку Фабричному. Однак дитина вказала на інше місце, де слідчим було знайдено слуховий апарат: його повернули хлопчику.

Поліцейські також встановили, що мама з дитиною прямували до лікувального закладу, втім 14-річний рівнянин на кілька хвилин повернувся додому. Повертаючись назад, перетинав нерегульований пішохідний перехід, де на нього допустив наїзд водій маршрутного таксі.

Після ДТП керманич зупинив транспортний засіб і підійшов до хлопця, а потім поїхав.

У дитини медики діагностували забій стегна та відпустили додому.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України. Поліцейські розшукують водія, наразі перевірили десятки маршруток, показали кілька фото водіїв, однак хлопчик поки нікого не впізнає.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви стали свідком автопригоди чи володієте іншою важливою інформацією, негайно повідомляйте до поліції за номерами телефонів: 097-257-04-76 або 102. Анонімність гарантується.

Читайте також: Двоє травмованих: у поліції з'ясовують хто та чому спричинив ДТП на Дубенській у Рівному (ВІДЕО)