Службове розслідування та кримінальна справа. Саме цим закінчився скандал у рівненському садочку "Соняшник". Директорку звинуватили у цькуванні виховательки та привласненні премій працівників. Однак педагогічний та батьківський колектив з цим не згодні. Кажуть директорка - не винна. Аргументи слухав Дмитро Тригубець.

Заклад дошкільної освіти №4 "Соняшник" не так давно опинився у епіцентрі справжнього скандалу. Директорку садочка Наталію Карашевич звинуватили в цькуванні виховательки, якій вона виписала догану та в той же день - звільнила. Дошкільний навчальний заклад до цього - був зразковим, розповідать батьки діток, які тут виховуються.

Ця ситуація на контролі в управліні освіти, в закладі проводять службове розслідування. Передали справу і у поліцію. Однак батьки та вихователі дитсадка з цим не згодні. Створили ініціативну групу та збираються відстоювати свою директорку.

Окрім того, директорку Наталію Карашевич звинувачують у тому, що вона ніби-то привласнювала частину премій своїх працівників. Саме через це службовим розслідуванням інцидент не скінчився. Справа нині - у поліції.

Однак як нам стало відомо, директорка у дитсадку і далі виконує свої посадові обов'язки, не зважаючи на відсторонення. Більше того її підлеглі кажуть, звинувачення безпідставні. А ця історія - лише псує репутацію закладу.

Наразі службове розслідування триває. Виявили порушення зокрема і трудового законодавства з боку директорки. Остання спілкуватись із журналістами відмовилась.

Читайте також: Кераміка, вироби з дерева, одяг і не тільки: у Рівному пройшли "Музейні гостини" (ВІДЕО)