А саме на вулиці Соборній у районі пивзаводу. Тепер біля райдержадміністрації зупиняються тролейбуси, а маршрутки навпроти танку. Для чого це зробили і чи дотримуються нових правил водії - знає Ілля Томашевський.

Зупинкою біля райдержадміністрації щодня курсують майже 200 автобусів та 60 тролейбусів. Це більшість громадського транспорту Рівного, який з іншими автомобілями ледь розминається на вузькій ділянці дороги.

Таким чином, аби розвантажити вулицю, в управлінні транспорту вирішили, що маршрутки зупинятимуться біля колишнього "СтадіоПабу", а тролейбуси лишаться на своєму місці. Втім, далеко на всі водії дослухалися до керівництва.

Аби пасажири та водії дізналися про зміни, на зупинці встановили відповідні знаки. Крім того, на розмежованих точках стоять працівники управління транспорту. Вони пояснюють про зміни та слідкують за водіями, які ще не в курсі нововведень.

Наразі зупинка біля колишнього "СтадіоПабу" фактично облаштована. Працівниці управління транспорту кажуть, що потрібно декілька днів, аби всі звикли до змін.

Відомо, що раніше у Рівному вже розмежували зупинки біля органного залу, що ніби-то значно зменшило транспортне навантаження у центрі міста. Поки що потреби розмежувати зупинки в інших частинах міста на сьогодні немає.

Читайте також: У Рівному тривають ремонтні роботи на вулиці Петра Могили (ФОТО)