Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Рівненська ОДА у п’ятницю оголосила тендер на реконструкцію радіотехнічних засобів навігації та посадки аеродромного комплексу Міжнародного аеропорту «Рівне». Очікувана вартість послуг – понад 100 млн грн.

Як повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, роботи будуть проводитися за кошти держбюджету. Адже ОКП «Міжнародний аеропорт «Рівне» є учасником Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року.

«Рівненська ОДА успішно провела усі п’ять тендерів на проектно-кошторисну документацію, на що були спрямовані обласні кошти. Невдовзі стартує масштабна реконструкція аеропорту Рівного. Ми розпочинаємо практичну частину із модернізації летовища – на 2021 цей рік передбачені заходи зі капітального ремонту огорожі та реконструкції радіотехнічних засобів посадки. На наступний – капітальний ремонт перону та руліжної доріжки, реконструкцію системи світлосигнального обладнання», - розповів Віталій Коваль.

Подати тендерні пропозиції можна до 20 червня, аукціон призначений на 22 червня. Роботи плануються виконати до кінця 2022 року.

Нагадаємо, модернізувати Міжнародний аеропорт «Рівне» планують в рамках Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року. На цей рік з державного бюджету передбачено 75 млн грн.

Читайте також: У Рівному стартував новий спідвейний сезон (ФОТО)