Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Дорожньо-транспортна пригода у селі Крилів на автодорозі «Київ-Чоп» за участю вантажного та легкового автомобіля сталася вчора, 23 травня, о 23:25.

Поліцейські на місці події встановили, що 29-річний водій автомобіля «Dacia Sandero» на автодорозі «Київ-Чоп» із невстановлених поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із транспортним засобом «Scania» з напівпричепом.

Внаслідок автопригоди водія із переломами ноги та ребер, закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували. Постраждав у ДТП також і 29-річний пасажир легковика. Він перебуває у лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями. У керманича відібрали біологічні зразки для визначення стану сп’яніння.

Водій вантажівки - 34-річний житель Вінницької області у автопригоді не травмувався. За результатами огляду на стан сп’яніння - тверезий.

Слідчі Дубенського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Дубенщині сталася ДТП за участю вантажівки і легковика: водія останнього затисло