Джерело: Рівненська міська рада
21 травня у Рівненському СК ДЮСШ №4 відбувся другий матч фінальної серії плей-оф чемпіонату України серед команд Вищої ліги. Гра відбулась між командами БК “Рівне” та одеською БК “Біпа”, і вже вдруге в цій серії стала для нашої команди переможною з рахунком 78:62!

Матч минув без овертаймів, у кожній чверті рівненська команда очолювала рахунок, який був відкритий Джошуа Паттоном із суперницької команди на другій хвилині гри. Протягом першої та другої чверті, гравці БК ”Рівне” майже не відходили від суперницького кошика, під яким розгорнулась найзапекліша битва, що тривала до переможного кінця.

Атмосфера матчу була неймовірною, вболівальники активно підтримували гравців. Спортсмени продемонстрували весь свій професіоналізм, похизувались майстерністю, вправно справились із будь-якими перешкодами і показали прекрасний результат попри втому після вчорашньої зустрічі.

“Дуже багато емоцій, це була надзвичайно важлива гра. Ми зібрались і прекрасно зіграли. Хоч було й складно через маленький період відновлення після минулої гри, проте ми зробили все можливе й здобули дві перемоги. Залишилась іще одна, буде складно в Одесі, тому потрібно всі сили віддавати” - ділиться враженнями від гри форвард команди Ілля Жуковський.

Найпродуктивнішими спортсменами стали Євген Коров’яков та Ілля Жуковський, котрі здобули 19 та 17 очків відповідно. На останніх секундах матчу, гравець під номером 5 Дмитро Тимощук здійснив останній кидок, який зробив відрив ще більшим.

Інформація - Рівненська міська рада

Читайте також: Рівненський плавець став чемпіоном Європи на дистанції 1500 метрів