Джерело: Національна поліція Рівненської області
За цим фактом розпочате досудове розслідування.

Близько 19:40 вчора, 21 травня, у селищі Томашгород у поле зору екіпажу групи реагування відділення поліції №2 (смт Рокитне) потрапив автомобіль «Audi-A6»: водій легковика, побачивши поліцейське авто, яке їхало назустріч, різко розвернувся, не увімкнувши при цьому покажчик повороту відповідного напряму. Вимогу поліцейських про зупинку керманич також ігнорував.

На вулиці Свободи у Клесові спільно з інспекторами СРПП Сарненського районного відділу автомобіль, яким керував 22-річний житель села Корнин Рівненського району, все ж вдалося зупинити.

Під час проведення поверхневої перевірки транспортного засобу водій видав поліцейським поліетиленовий пакет із бурштином, який перевозив у багажнику. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка вилучила 14,8 кілограмів «сонячного» каміння.

Слідчі Сарненського районного відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного перевезення бурштину за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України.

Усе вилучене у рамках кримінального провадження буде скероване на дослідження, вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до кримінального правопорушення.

Читайте також: На Дубенській зіткнулись три автівки: подробиці ДТП (ФОТО)