XXVІ традиційний Благодійний Марафон - 2021 «З вірою в майбутнє» проводиться в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України у Палаці дітей та молоді.

Метою марафону є матеріальна підтримка обдарованих дітей з особливими освітніми потребами, що закінчують навчання в освітніх структурах ПДМ. Разом з цим захід надає можливості популяризації творчих надбань дитини, сприяє її безконфліктному входженню в реальний соціум.

Обличчя цьогорічного Марафону - Боярчук Христина «Зразковий художній колектив» ансамбль східного танцю «Орхідея», Катерина Гуць - Профільна Школа народного танцю.

Матеріальну допомогу отримають: Анна Лесюк (Школа журналістики), Катерина Шандрук (Профільна Школа народного танцю), Марія Бондаренко, Євген Поважук (Музична студія); Захар Волівач (Профільна Школа народного танцю, учасник благодійної акції «Добро на Різдво»), Онкогематологічне відділення дитячої Обласної лікарні та Центр відновного лікування для дітей з органічним ураженням нервової системи та порушенням функції опорно-рухового апарату КП «РОДЛ».

Важливо, що кожен учасник Марафону отримає не лише фінансову допомогу для здійснення власних творчих планів, але й духовну та моральну підтримку від усіх вихованців Палацу, благодійників та спонсорів.

Долучайтеся до заходів благодійного марафону та підтримуйте тих, кому так потрібна допомога!

Адресна підтримка та благодійні внески: ГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей і підлітків ПДМ» р/р UA 47 300346 0000026005022684001, МФО 300346 в АТ «АЛЬФА-БАНК», ЄДРПОУ 22566386 з приміткою Благодійний Марафон-2021.

За інформацією Рівненської міської ради

Читайте також: Рівнян та гостей міста запрошують на показові годівлі у зоопарку