Нагадаємо, на початку жовтня минулого року серед ночі водій наїхав на компанію чоловіків, що перебували на проїжджій частині. В результаті один чоловік помер на місці, інший потрапив до реанімації, і ще двоє отримали травми. Водій автівки нині перебуває у СІЗО, свою вину він визнає частково. У справі є чимало свідків, їх слухали сьогодні на черговому судовому засіданні.

ДТП внаслідок якої загинув 30-тирічний костопільчанин та постраждало ще троє чоловіків сталась 2 жовня вночі на вулиці Грушевського.
Подія трапилась у місті Костопіль поблизу одного із місцевих розважальних клубів. Водій, що був за кермом виявився п'яним. Нині він у СІЗО. У судовій залі по цій справі нині заслуховують свідків. Серед них працівники та відвідувачі закладу, таксист, що випадково знаходився поруч, та пасажири, що були у автівці на момент зіткнення. Адміністратор нічного клубу, розповідає тієї ночі між групою чоловіків виник конфлікт та бійка.

У момент наїзду автомобіля, Андрій Катульський який в результаті бійки лежав на дорозі, ще був живим.

Опитували свідків і про наявність припаркованих автомобілів на вулиці та вуличного освітлення в ніч, коли трапилась ДТП.

Враховуючи, що минуло пів року з моменту аварії, свідки не можуть достеменно стверджувати, горіли вуличні ліхтарі в ту ніч чи ні. А отже чи міг водій побачити людей, що були на проїжджій частині.

Натомість, один із випадкових пасажирів, що в ту ніч вирішив підїхати з водієм, а нині обвинуваченим у справі, каже, минувши перехрестя з заднього пасажирстького сидіння він бачив компанію людей, та двох зокрема на проїжджій частині.

Водій автівки, що нині у Сізо частково визнає свою вину, щоправда лише у частині порушення правил дорожнього руху, каже його захисник.

Родичі ж загиблого у ДТП Андрія Катульського кажуть, до аварії чоловік був живий, що підтверджували свідки та переконані, якби водій не летів з шаленою швидкістю, наїзду вдалось би уникнути.

Василь Федас, який намагався підняти з проїжджої частини вже нині загиблого Андрія Катульського внаслідок ДТП отримав забій мозку, закритий перелом плеча, відкритий перелом ноги та закриту травму черевної порожнини. Довгий час перебував в реанімації, отримав інвалідність. Його мама каже, такі травми отримати від авто, яке рухається повільно неможливо.

У цій справі є ще декілька свідків, сьогодні вони не з'явились до суду.

На наступне судове засідання має з'явитись і обвинувачений у скоєнні ДТП.

Читайте також: На півночі Рівненщини відновлюють розбиту дорогу