з 17 по 23 травня працівники ювенальної превенції та поліцейські офіцери громад проводять тематичні заняття в навчальних закладах, під час яких знайомлять дітей із вимогами Правил дорожнього руху.

Захід був присвячений попередженню дитячого дорожньо-транспортного травматизму, підвищенню рівня правосвідомості безпечної поведінки та відповідальності на дорогах юних громадян. З початку тижня поліцейські провели більше 70 зустрічей зі школярами, під час яких в ігровій формі розповідають учням про дорожні знаки, правила поведінки на вулицях та у транспорті. Юні учасники дорожнього руху із задоволенням розгадували загадки, малювали та переглядали тематичні мультики.

Безпека на дорозі – дуже важлива тема, яку необхідно обговорити з дитиною. Оскільки, вона сприяє повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

«Кожна дитина почуває себе у безпеці, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій ситуації, — зазначила очільниця юенальної превенції Ірина Чорна. — Тому навчаючи дітей правилам дорожнього руху у доступній для них формі, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя».

 

Читайте також: У Рівному на вулиці Вербовій проходять ремонтні роботи дорожнього покриття