У Рівному продовжують зносити незаконні гаражі та інші малі архітектурні форми. Сьогодні комунальники працювали на вулиці Клима Савури, щоправда знесли аж одну "черепашку". Нині у місті незаконно встановлених малих архітектурних понад 4 сотні. Така кількість назбиралась за два роки. І хоч рішення про демонтаж приймаються активно, однак фактичне знесення відбувається надто повільно.

Подвір'я багатоповерхівки на вулиці Клима Савури 14. Тут десятиріччями левову частку прибудинкової території займали незаконно встановлені гаражі та, так звані, "черепашки". Сьогодні щонайменше 4 мали демонтувати комунальники на виконання рішення міськвиконкому. Тут з десяток комунальників, задіяні вантажівка та підйомний кран. Збираються і місцеві мешканці. Пан Петро каже, на цьому місці теж мав гараж, ще раніше демонтував його після винесеного рішення місцевої влади.

Зрештою, комунальники забрали лише одну "черепашку", бо ж виявляються не надто підготовленими до розмірів гаражів.

Власникам незаконно встановленого майна дають ще декілька днів, аби вивезти свої речі та забрати гаражі. Якщо вони цього не зроблять, працювати знову доведеться комунальникам. Тамтешні мешканці ж сподіваються, що останні до них все ж повернуться, аби закінчити розпочате.

Якщо комунальники підготуються краще та наступного разу заберуть великогабаритні гаражі їх відвезуть на територію одного з комунальних підприємств міста. Та якийсь час триматимуть там. А потім, якщо не знайдуться власники - гаражі утилізують. 

Читайте також: Рівне накрила сильна злива: авто "плавають" у воді (ВІДЕО)