У Рівному на Майдані Незалежності поблизу кінопалацу квітнуть сакури. Деревця висадили тут ще у 2017 році міські депутати. Нині біло-рожеві квіти сакур ваблять рівнян, котрі не оминають природню фотозону. Як результат - витоптаний газон навколо дерев.

Цю тему рівняни активно обговорюють в мережі. У групі Ровно. Твой город / Рівне. Твоє місто  люди переконують, газон, як за ним не доглядай, матиме залисини, інші вважають, що  газони для цього і потрібні, аби люди насолоджувалися відпочинком.

"Підсівати, поливати і стригти. У мене вдома натовпи по газонах не ходять, але залисини періодично з'являються. Газони не бувають гарними без постійного догляду."

"Гілки , звісно , гнути не потрібно. Але ж ситуація коли на газонах люди в різних містах світу просто відпочивають - така практика існує. Якось вони там вміють робити так, щоб ці газони були в нормальному стані. Тому практика ходіння по газонам, мабуть, не така вже страшна . Просто , дійсно, потрібно за ними частіше тоді доглядати. Це буде коштувати дорожче дещо. Але є два варіанти. Один дешевий, другий - дорожчий з більшими свободами."

"Все має властивість зношуватись... підсіяти спеціальною травою, і нічого."

Читайте також: У Рівному 29 шкільних європейських клубів взяли участь у святкуванні Дня Європи