фото: NK VERES RIVNE
Заключний і центральний поєдинок 26-го туру Першої ліги проходив у Харкові між місцевим "Металіст 1925" та лідером турнірної таблиці, рівненським "Верес".

У цьому матчі у рівнян була своя мотивація, адже вже в 26-му турі вони могли достроково забезпечити собі місце в Прем'єр-лізі наступного сезону.

Нагадаємо, у поточному сезоні Верес та Металіст 1925 вже зустрічалися. Матч першого кола на стадіоні СКІФ у Львові завершився внічию - 0:0.

Попри жвавий початок, Верес пропустив по завершенню першоих 10-ти хвилин. А ще через 4 хвилини "Металіст 1925" подвоїв рахунок. 2:0.

Після перерви, підопічні Юрія Вірта зібралися і на 50-ій хвилині "розпакували" ворота харків'ян, голом Шестакова. 2:1. Другий тайм був багатий на жовті картки, які одне за одним отримували гравці обох команд. Проте, після цієї серії "Верес" знову пропустив. Подача від кутового прапорця і Пономар у боротьбі з Нємчаніновим забиває третій гол у ворота рівнян. Але на цьому гра не завершилася, як і результативні моменти. На 82-ій хвилині "Металіст 1925" забиває останній гол у цьому матчі 4:1.

Здавалося б рівна гра, але не у рахунку. Два ранніх голи та помилки у захисті вирішили долю матчу. Розгром у Харкові.

Читайте також: Рівненський "Верес" можуть покинути 11 гравців