У Рівненському палаці дітей та молоді урочисто відкрили двадцять шостий благодійний марафон "З вірою у майбутнє". Він проводиться з метою підтримки талановитих дітей з особливими освітніми потребами. Усі зібрані кошти підуть на лікування дітей та їх освіту.

Двадцять шостий традиційний Благодійний Марафон  "З вірою в майбутнє" сьогодні офіційно відкрили. Обличчя цьогорічного марафону - Христина Боярчук та Катерина Гуць - символічно одягнули його атрибутику та стали пліч-о-пліч з усіма вихованцями палацу дітей та молоді, аби тим самим сформувати мапу України. Катерина - займаєтсья народними танцями. Дівчина каже, до останнього не вірила в те, що стане обличчям цьогорічного благодійного марафону, адже це дасть можливість зібрати кошти їй на лікування травми.

Глобальна ідея цьогорічного марафону, як каже одна із його співорганізаторів, це універсальний дизайн. Відкриття виставки-інсталяції даних творчих робіт відбулось одразу після урочистої частини

Учасниками свята благодійності стали усі творчі та освітні колективи палацу дітей та молоді. Запросили і священника, який освятив діток та прочитав молитву. Зібрані кошти, з куплених квитків, підуть на лікування діток з онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні та центру відновного лікування для дітей з порушеннями нервової системи та опорно-рухового апарату.

Вже опісля урочистого відкриття марафону також було відкрито і мистецьку виставку. Цей марафон вже став доброю традицією, яка об'єднує рівнян задля допомоги тим, хто її потребує. Усі передбачені програмою заходи будуть тривати від сьогодні і до 23-го травня.

Читайте також: Столичні блогери підмітили цікаві факти про Рівне (ВІДЕО)