Сьогодні, 14 травня зробив свій перший рейс пасажирський потяг «Ковель-Миколаїв». На Рівненщині він зупиняється на станціях Рівне, Здолбунів та Острог. Курсуватиме потяг впродовж літа.

На перший рейс зі станції Рівне купила квиток студентка Карина. Двічі на місяць дівчина їздить додому в м. Шепетівку, Хмельницької області.

"Користуюсь залізницею часто, це зручно і недорого. Використовуючи студентський квиток вартість проїзду для мене обходиться у трохи більше 20 гривень. Квитки на автобуси коштують значно дорожче. Про цей потяг дізналась декілька днів тому, відправляється у зручний для мене час".

У напрямку Півдня України потяг відправлятиметься у парні дні, у зворотному напрямку - у непарні. Зупинятиметься він у Луцьку, Білій Церкві, Кривому Розі та Херсоні.

Вартість проїзду з Рівного до Миколаєва у плацкартному вагоні становить близько 280 гривень, у купейному - трохи більше 460.


З Рівного поїзд відправлятиметься о 13:49, до Миколаєва прибуватиме о 10:13. У зворотному напрямку відправлення о 14:34, прибуття до Рівного о 09:42.

Читайте також: Коли у школярів Рівненщини розпочнуться літні канікули?