Пішла до церкви і зникла. На Рівненщині вже четверту добу шукають пенсіонерку, яка пішла на Великдень до храму і додому не повернулась. Жінці 83 роки. Проживає у селі Певжа, колишнього Млинівського району. Наразі її розшукують поліцейські, рятувальники і місцеві жителі. Де наразі пенсіонерка і що з нею сталось, достеменно невідомо.

Закинуті будинки, колодязі, підсобні приміщення та ліс. Пошуки зниклої Ганни Васейко тривають всюди.

Ганна Васейко проживає у селі Певжа, колишнього Млинівського району. Бабусі 83 роки. Ввечері, напередодні Великодня, пішла святити паску до місцевого храму і не повернулась.

Зникла пенсіонерка проживала разом з сестрою. Остання й гадки не має, де могла подітись Ганна.

Пані Віра у пошуках сестри обійшла усіх сусідів. Вони розповіли: жінку бачили у церкві та на дорозі. Мовляв, йшла повільно додому. Втім, куди поділась, ніхто не знає. Службовий собака згубив її слід за пів кілометра від будинку. Наразі шукають її і селяни.

Рятувальники разом з поліцейськими продовжують пошуки. Обстежили територію навколо села Певжа в радіусі 4-ьох кілометрів. Оглянули лісопосадки, закинуті будинки та криниці у селі, а також рівчаки з водою, де росте очерет та сухостій.

Місцеві мешканці припускають, що можливо жінку вивезли із села.

Поліцейські версію ДТП відкидають. Увесь шлях бабусі обстежив експерт.

Понад 30 поліцейських, рятувальники та місцеві жителі продовжують пошуки зниклої Ганни Васейко. Просять усіх, кому відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування зниклої, негайно повідомити до поліції за номером телефону 102. Сподіваються, що жінка жива і десь чекає на допомогу.

Читайте також: На Дубенщині триває спецоперація із пошуку пенсіонерки