Працівники освіти територіальної громади прикрасили центральну площу Радивилова з нагоди Великодня.

Як і в попередні роки, за кілька днів до Світлого Христового Воскресіння майдан Незалежності педагогічні колективи міста і старостинських округів красиво задекорували інсталяціями з крашанок, писанок та іншою пасхальною атрибутикою.

Про це на власній Фейсбук-сторінці розповіла Наталія Янчин.

У кожному освітньому закладі творчо підійшли до ідеї прикрасити головну площу. Окрім того, кожен учнівський колектив постарався, аби і під вікнами їхніх навчальних кабінетів на Великодні свята було ошатно та красиво.

Центральну сцену на площі оздобили великодніми орнаментами старшокласники та педагоги Радивилівського ліцею №1. Як зазначила заступниця директора з виховної роботи Руслана Мудрик, аби місто викликало замилування і гостей, і його жителів, ідеї збирали звідусіль, і тільки найкращі.

Так, зокрема, окаймівку сцени оздобили різнобарвними стрічками, а учні ліцею спеціально для такої події виготовили іменні писанки із декоративних матеріалів.

Під аркою, закосиченою вербицею із вплетеним намистом з дерев’яних крашанок пропонують проводити пам’ятні фотосесії педагоги Радивилівського міського Будинку школяра.

А Підзамчівський ліцей презентував місту до Великодня величезний кошик, куди з легкістю вмістилася б ціла магазинна вітрина духмяних пасок.

Читайте також: У Здолбунові до Великодня облаштували святкову фотозону