Тотальна чистка міста. Днями з вулиць Рівного почали прибирати незаконно встановлені рекламні конструкції – білборди, площини для реклами та інше. Власники цих конструкцій не продовжили дозвіл у встановленому порядку. Куди подінуть демонтовані білборди і скільки таких - знає Ілля Томашевський.

У Рівному розпочали демонтаж незаконної реклами. Власники цих конструкцій не продовжили дозвіл у встановленому порядку. Спочатку їм надіслали припис, аби вони самостійно це зробили. Проте, у підсумку доводиться це робити комунальникам.

Всього у демонтуванні задіяні 6 робітників міськшеу, водій автокрана та машиніст. Працівники кажуть, потрібно 30-40 хвилин, аби зірвати та забрати незаконну рекламу.

Після демонтування певний час білборд буде знаходитися на підприємстві. Якщо ж власники рекламних щитів не викуплять їх, в рахунок наданих послуг, то ці матеріали будуть використовувати для власних потреб, або ж здадуть на металобрухт. Разом з тим, дозвіл для реклами можна і продовжити.

Відомо, що вартість такої реклами становить від 300 до 600 гривень в місяць. В управлінні ЖКГ кажуть, що спочатку дозвіл на рекламу видавався на 5 років, але після закінчення терміну її можна було знову ж таки продовжити. До слова, відомо, що у Рівному є понад 800 дозволів на зовнішню рекламу. Попри це, в управлінні ЖКГ додають, після білбордів візьмуться за чистку й іншої реклами на теренах обласного центру.

Читайте також: У Рівному внаслідок підпалу згорів позашляховик