Жахлива подія сталася у селі Біла Криниця. Там вночі 40-річна жінка з невідомих причин нанесла удар ножем у грудну клітину сина, поки той спав у своїй кімнаті. 15-річний юнак зміг чинити опір матері і розбудив батька. Жінка вже затримана. Подробиці моторошної історії - далі у сюжеті.

Біла Криниця. Село, яке знаходиться майже під Рівним. Саме тут напередодні вночі сталося жахливе. З невідомих на те причин 40-річна Леся взялася за кухонний ніж та направилася у кімнату, де спав її 15-річний син. Жінка встромила у груди ніж, але той потрапив у кістку. Хлопчина прокинувся та зумів скинути з себе матір та викликати швидку.

На крики 15-річного прокинувся батько. Чоловік разом із сином змогли забрати ніж та завадити потенційній кривавій різанині. Разом із медиками на місце події прибули і поліцейські. Вони одразу затримали жінку за фактом замаху на умисне вбивство.

Як з’ясували поліцейські, жінка збиралася розлучатися із чоловіком та перебувала у депресивному стані. Проте, жодних конфліктів між рідними напередодні не виникало. Сусіди від сімейного інциденту шоковані. Кажуть, що сім'я порядна та спокійна і ніколи не помічали між ними сварок.

Наразі у цій справі тривають слідчі дії. У рамках кримінального провадження будуть призначені ряд експертиз, зокрема і судово-психіатрична. Жінці загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Втім, вона може уникнути покарання, адже перебуває під наглядом лікаря-психіатра.

Читайте також: На Степана Бандери у Рівному жінка вистрибнула з вікна палаючої оселі (ВІДЕО)