Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
24 квітня о 02:00 ночі рятувальники Рівненського гарнізону ДСНС провели тактико-спеціальні навчання на території Церкви Св.Миколая УГКЦ щодо гасіння умовної пожежі.

Відомо, що у Великодню ніч у храмах Рівненщини буде багато вірян. Зважаючи на те, що під час богослужінь буде використовуватися відкритий вогонь, ризики виникнення загорань збільшуються вдвічі.

Тому проведення таких навчань дозволяє вдосконалювати питання взаємодії пожежно-рятувальних підрозділів з адміністрацією та обслуговуючим персоналом культових споруд.

Визначається алгоритм дій інших оперативних служб міст та районів під час дій з ліквідації пожеж і порятунку людей у культових спорудах.

Під час навчань, рятувальники ретельно вивчили не лише об‘єкт, а й наявні протипожежні системи, оповіщення, водопостачання, евакуації.

Під час практичної частини, застосовуючи техніку, рятувальники відпрацювали спеціальні вправи з бойового розгортання, проведення розвідки, евакуації потерпілих та ліквідації пожежі у найбільш вірогідних місцях об’єкту.

Читайте також: Майже 400 поліцейських Рівненської області забезпечуватимуть правопорядок на Вербну неділю