Чергова штанга від міської влади Рівного. Мова йде про створення координаційної ради учасників бойових дій при голові Рівненської територіальної громади. Як завжди керівники міста зібралися і створили орган, про який не знало чимало учасників українсько-російської війни. Коли ж, депутат від провладної партії міста Тарас Обоїста записав відео-обурення у соцмережах, міська влада запевнила, що процес створення координаційної ради триває. Про відкритість і прозорість нинішньої влади продовжить Павло Невесенко.

Так емоційно депутат Рівнеради та учасник АТО Тарас Обоїста коментує створення координаційної ради учасників бойових дій при міському голові Олександру Третяку. Її створили 16 квітня, про що у відеозверненні повідомив Олександр Третяк 18 квітня.

А 19 квітня на сайті міськради з'явилася новина з заголовком "Обрано голову координаційної ради учасників бойових дій при голові Рівненської територіальної громади". У тексті чорним по білому пише, що 16 квітня, відбулося перше організаційне засідання координаційної ради учасників бойових дій, яка об’єднала у собі учасників російсько-української війни та інших учасників бойових дій. Під час зустрічі було обрано голову ради. Ним став голова Рівненської міської Української Спілки Ветеранів Афганістану Сергій Зінич.

Після появи відео у соцмережі Тараса Обоїсти міська влада дала задню, мовляв, ніякої координаційної ради не створено. А 20 квітня на сайті Рівнеради з'явилася новина, де "запрошують громадськість долучитися до координаційної ради учасників бойових дій".

Ба більше у міськраді запевнили, що 16 квітня створили не координаційну раду, а ініціативну групу.

Ми зв'язалися з Тарасом Обоїстою, аби він прокоментував своє емоційне відео. Можливо сталося просте непорозуміння між нинішньою владою у цьому питанні.

Так, що ж це було зі сторони міської влади: кулуарне створення влади ветеранів? Нагадаємо, нинішня влада позиціонує себе відкритою та прозорою. Настільки відкритою, що навіть не витримав депутат з провладної партії і записав відео у соцмережах. Нині ж стосовно координаційної ради учасників бойових дій хочуть усе переграти, але, як то кажуть, із пісні слів не викинеш.

Читайте також: У Рівному асфальт вкладали у багнюку (ВІДЕО)