Фото ілюстративне
Відзначення 30-річчя незалежності України на Рівненщині не обмежиться датою 24 серпня, а передбачатиме цілий комплекс заходів, що відбуватимуться упродовж травня-грудня 2021 року та будуть приурочені до ювілею нашої держави.

Про це йшлося під час засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України під керівництвом заступника голови ОДА Сергія Гемберга.

«Ми маємо до кінця квітня сформувати і фіналізувати пропозиції щодо святкування річниці незалежності. На початку травня на сайті ОДА буде розміщено календар проведення усіх великих заходів на Рівненщині, приурочених до 30-річчя незалежності України. Кожен охочий зможе ознайомитись із списком подій та обрати те, що йому до душі», - зазначив Сергій Гемберг.

У засіданні взяли участь та долучилися до обговорення: представники ОДА та районних адміністрацій, обласної ради, силових та правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства, науковці, історики, громадськість.

Учасники засідання висловили свої зауваження та пропозиції щодо заходів, які проводитимуться на території області до 30-ї річниці незалежності України.

До кінця квітня будуть зібрані, розглянуті та узагальнені усі пропозиції до обласного плану заходів, що надійдуть в ОДА, де буде сформований відповідний календар заходів.

Наголошено що, у зв’язку із епідемічною ситуацією, усі заходи плануватимуться із урахуванням можливості дотримання карантинних обмежень, санітарних та протиепідемічних правил під час їх реалізації.

Читайте також: На Рівненщині обстежили житлові масиви поблизу лісів на протипожежну безпеку