Урочисте нагородження нагрудним знаком «Мати-героїня» та посвідченням до нього відбулось 20 квітня в Сарненській міській раді.

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського почесне звання присвоєно 35 жінкам Сарненщини. Міський голова Руслан Серпенінов і голова Сарненської районної державної адміністрації Олександр Кохан вручили нагороди та привітали жінок.

Про це інформують в пресслужбі Сарненської міської ради.

«Ваш життєвий подвиг важко переоцінити», – каже Руслан Серпенінов. «Найщиріші слова вдячності вам, героїні, від мене та депутатів Сарненської міської ради. Наша громада є однією з небагатьох в Україні, де проживає стільки багатодітних сімей. І це тішить. Нехай уся енергія, яку щодня віддаєте дітям, повертається до вас сторицею.Низький уклін вам за невтомну працю та любов!»

Між іншим, державну нагороду «Мати-героїня» отримують жінки, які до восьмирічного віку виховали п’ять і більше дітей, а також створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку. Відтепер вони користуватимуться пільгами та передбаченими виплатами, встановленими для них законами України. Вихованки закладу позашкільної освіти «ПК «Юність» насамкінець привітали жінок піснями.

Читайте також: На Рівненщині п’ятикласники долучилися до Дня довкілля