У Рівному мешканці мікрорайону "Північний" нарікають на роботу наливайки. Потерпають від постійного смороду, а їхні мовляв, під'їзди перетворились на туалет. Бо саме туди йдуть відвідувачі наливайки. Її орендар каже, про дані нарікання місцевих - вперше чує. Але удосконалювати заклад поки не збирається. Бо щодо даного приміщення, вже не перший рік тривають суди. Чому, знає Ольга Мосійчук.

Нестерпний сморід у підїздах, та крики під вікнами уночі. Мешканці мікрорайону "Північний" жаліються на діяльність "Наливайки", яка розташована просто навпроти будинків, що на вулиці Коновальця. І сьогодні знову суперечка між орендарем наливайки та місцевими.

До слова, за останні 2 роки мешканці будинку надіслали у міську раду щонайменше 4 звернення щодо закриття цього закладу. А 5 квітня написали електронну петицію, аби вкотре нагадати владі про свою проблему.

Але орендар цього приміщення, яке називає закладом громадського харчування "Закусочна", про проблеми мешканців не знає.

Додає, закриття закладу не вирішить проблему мешканців навколишніх будинків із розпиттям алкогольних напоїв на їх території. На, що голова ОСББ Любов Колбасюк пропонує орендарю свій варіант виходу із ситуації.

Цікаво, що право власності на цей заклад зареєстроване у Грушвицькій сільській раді. Що міська рада визнала незаконним та подала до суду на власника будівлі. Яка, до слова перепродана уже іншій людині.

І судові засідання по цій справі щодо скасування права власності тривають з 2019 року. Оскільки в силу різних причин сторона відповідача до суду не з`являлася.

Але на чергове судове засідання, яке відбулося 14 квітня, жоден із вказаних відповідачів знову не з`явився. Зокрема представник відповідача Ольга Поліщук, вказала, що перебувала у цей час на іншому судовому засіданні.

Оскільки розгляд справи без відповідачів неможливий, то суддя оголосила перерву до 5 травня. А тим часом мешканці будинків, що знаходяться на вулиці Коновальця, і далі потерпатимуть від неприємного сусідства. Але сподіваються, що їхня петиція на сайті міської ради, про закриття даного закладу, набере необхідну кількість голосів.

Читайте також: У Рівному встановлять найвищий прапор України