Чергове судове засідання відбулось у справі серійного маніяка у Рівному. Нагадаємо, чоловіка обвинувачують у 4 згвалтуваннях та двох спробах. Його жертви перестали приховувати обличчя відколи у грудні минулого року суддя Рівненського міського суду прийняла рішення відпустити їх кривдника зі стін СІЗО під цілодобовий домашній арешт. Тоді на підтримку жінок виступила громадськість, після цього суддя подала клопотання про самовідвід.

Під стінами Рівненського міського суду збираються кремезні чоловіки. Прийшли підтримати жертв у 2 спробах та 4 згвалтуваннях. Говорять, не пропускатимуть жодне засідання.

Слухання справи відбувається за закритими дверима. Адвокат обвинуваченого Володимир Цуняк з журналістами спілкуватися відмовляється.

На нинішньому засіданні було задоволено клопотання судді Оксани Крижової про самовідвід. Тож має відбутися розподіл і призначення нового судді.

Постраждалі у справі та їх адвокати мають пересторогу, аби розгляд справи знову не затягувався. Бо ж 30 квітня збігає термін дії запобіжного заходу у обвинувачуваного - цілодобовий домашній арешт.

Чергове засідання має відбутися вже наступного тижня.

Читайте також: Справа про замовне вбивство: чи вийшов із СІЗО праворадикал Давид Ніколаєв