Чоловік раніше працював на цьому маршруті, тож міг знати, коли водієві передають цінні речі

 Це сталося на автодорозі "Київ-Чоп" біля села Улашанівка 5 квітня. Як повідомили у поліції, з мікроавтобуса, що їхав з Рівнога до Києва, чоловік вкрав пакунок, де знаходилось майже 1,4 мільйона гривень. 

Як зазначається, крадіжка сталась у той час, коли водій маршрутки зупинився на перепочинок. Невідомий чоловік забрав передачу з грошима через водійські дверцята. Незважаючи на вигуки пасажирів, сів у свою автівку та поїхав з місця пригоди.  

Підозрюваного почали наздоганяти випадкові очевидці. Через деякий час чоловіка зупинили патрульні на польовій дорозі, через яку він намагався зрізати шлях. 

З'ясувалось, що кермом «Peugeot Expert» знаходився 35-річний житель Рівненщини. Він навіть встиг закопати пакунок з грошима біля лісосмуги, у чому сам зізнався. 

У вилученому згортку знайшли гроші на суму близько 1,4 мільйона гривень. Поліцейські з'ясували, що передача прямувала до столиці, де її мали забрати за домовленістю. 

Попередньо відомо, що чоловік раніше працював на цьому маршруті, тож міг знати, коли водієві відправляють цінні речі. 

- Того ранку ще у Рівному чоловік переконався, що потрібний йому пакунок вручили водієві маршрутки і прослідував за нею на власному авто. Скориставшись тимчасовою відсутністю водія, він на очах в інших пасажирів забрав його. Завдяки небайдужості людей вдалося швидко розкрити кримінальне діяння,  - прокоментувала заступниця начальника Хорошівського відділення поліції Діана Ніколайчук.

Чоловік нині затриманий.

 

Читайте також: Серйозна ДТП на виїзді з Рівного: зіткнулись "ГАЗ" та "Ауді"