Максиму Абрамовичу було 27 років. Він загинув від ворожого обстрілу біля селища Шуми, Донецької області. Сталось це 26 березня. Вчора тіло загиблого Максима Абрамовича привезли у Дубровицю, звідки він родом. Сьогодні десятки людей прощались із загиблим військовим. Упродовж трьох днів – у громаді оголошено жалобу. Відомо, що Максим Абрамович з 2017 року служив на контракті у Збройних силах України. Під час обстрілу 26 березня загинули четверо українських військових, ще двоє отримали поранення.

26 березня 2021 року, в бою під час масового обстрілу бойовиків від наскрізного вогнепального поранення загинув Максим Абрамович. Сталося це під Шумами, що на Донеччині. Воїн служив у 10-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді.

У 2017 році Максим підписав трьохрічний контракт на службу у Збройних Силах України. За період до 2020 року брав участь у бойових діях у зоні АТО та Операції об'єднаних сил. У грудні 2020-го після звільнення, знову підписав уже другий контракт і повернувся назад у свою частину.

Воїну було 27 років. Сам родом з міста Дубровиця. Був єдиним сином. У нього залишилась мати. Усі небайдужі зібралися на площі та провели солдата в останню путь, вшанувавши хвилиною мовчання.

Максим Абрамович, старший сержант ЗСУ був нагороджений Відзнакою Президента України “Учасник АТО” та медаллю “За звитягу та вірність”. Попрощатися із солдатом приїхали й представники влади. Передбачили 50 000 тисяч гривень для підтримки родини.

Поховали бійця у Дубровиці - місті, де Максим родився і прожив більшу частину життя. Нагадаємо, під час обстрілу 26 березня загинули четверо українських військових, ще двоє отримали поранення.

Читайте також: На Рівненщині сьогодні прощаються із загиблим військовим