Фото ілюстративне
Учора, 24 березня, члени комісії ТЕБ та НС Рівненської міської ради прийняли рішення перевести школярів міста на дистанційне навчання. Однак, це рішення стосується лише учнів 5-11 класів. А учні початкової школи все ж ходитимуть до навчальних закладів.

Міський голова Рівного Олександр Третяк сьогодні, 25 березня, пояснив таке рішення.

"Діти 5-11 класу перебувають на дистанційному навчанні, а найменші школярі з 1-4 класів навчаються у звичному форматі. Це пов'язано із тим, що діти молодших класів не зовсім добре призвичаєні до навчання у дистанційному форматі. Не завжди батьки можуть залишити своїх найменших вдома наодинці", - зауважив мер.

За його словами, рішення увійде у дію з понеділка, 29 березня. Таким чином міська влада дала можливість батькам і пелагогам підготуватись до дистанційного навчання школярів 5-11 класів.

"Ми за крок до "червоної" зони і цілком ймовірно, що на наступному тижні може бути прийняте рішення про посилення карантину у місті. Отож, 1-4 класи будуть також навчатись дистанційно. Наразі найменші наші, на щастя, не хворіють так багато. Тому був даний проміжок часу, щоб молодша школа змогла підготуватись краще", - додав мер.

До слова, дитячі садочки міста працюють у звичайному форматі.

Читайте також: У Рівному відсторонюватимуть від занять нещеплених дітей