Хочеш мати світло — поділися землею. На території приватного господарства на вулиці Дубенській у Рівному енергетики хочуть встановити електроопору. Власники подвір'я — проти. Кажуть — планують будуватися, а новий стовп — заважатиме. У комунальні непорозуміння втрутився Андрій Лобчук.

Яму на подвір'ї рівнянки Антоніни Торбіч викопали енергетики, щоб встановити електричний стовп. Жінка розповідає, що про свої наміри електрики не повідомили заздалегідь. Натомість, попередили, якщо господарі не дозволять встановити елктроопору — будуть без світла.

До сусіда Антоніни, який мешкає у цьому ж будинку, електроенергію підключили з іншої нової електроопори. Втім, до іншої частини того ж будинку світло з цього стовпа підвести неможливо через близкість до газової труби, пояснюють енергетики. Не можна поставити стовп і на тротуарі — тут проведена каналізація. Єдиний вихід — подвір'я Антоніни. А на нього господарі електриків не пускають. Розповідають, що на цьому місці планують будуватися, тому спочатку хочуть проконсультуються в архітектора, чи не заважатиме опора майбутньому будівництву. Коли і де встановлять електроопору — вирішить час. Між тим енергетики кажуть, що без опори і світла не буде.