Наразі обмежень у русі немає

 У Рівненській ОДА розповіли про автомобільне та автобусне сполучення з Рівного до міст, де запроваджено "червоні" зони, це зокрема Житомир та Київ. Попередньо Львів незабаром також може увійти у цю зону. 

Як розповів на брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, на сьогодні обмежень у транспjртному сполученні до цих міст із Рівного немає.

- На сьогодні все, що стосується напрямку Рівне - Житомир та  Рівне - Львів, а ми знаємо, що Київ, Житомир знаходяться у "червоній" зоні, а Львів може незабаром туди потрапити. То таких рішень станом на 23 березня не прийнято. Відбулася комісія в Житомирській державній обласній адміністрації. Було дозволено рух міського та міжміського транспорту в межах обмежень, які існують в зонах при "помаранчевій" та "червоній" зоні.

Що стосується сполучення Рівне - Львів, то сьогодні таке сполучення є. Сьогодні Львівська обласна адміністрація буде проводити засідання. Про результати буде повідомлено згодом. Станом на сьогодні сполучення існують. Але єдине, що має бути - це збережений режимі відповідної протиепідемічної безпеки, - сказав Сергій Подолін. 

Читайте також: На Рівненщині змінюють алгоритм виплат для бізнесу в «червоній» зоні