Самотужки "вибивають" гроші на стадіон. Вболівальники рівненського "Вереса" зібралися перед початком засідання Рівнеради, аби депутати виділили кошти на будівництво "Авангарду". Фанати народного клубу взяли із собою плакати, барабан та скриню на пожертви. Чи отримали вони відповідь, розповість Ілля Томашевський.

Влада Рівного балаболи чи ні? Відповідь на це питання намагалися почути вболівальники Народного клубу "Верес". Фанати влаштували пікет перед засіданням сесії Рівнеради. Головне питання, де обіцяне фінансування головного стадіону міста - "Авангарду".

Вболівальники Вереса обурені тим, що змушені дивитися на матчі команди в іншому місті. В той же час, як "Авангард" обіцяють реконстроювати вже десятки років. Остання надія на оновлення з'явилася наприкінці січня цього року. Тоді до Рівного приїздила делегація Української асоціації футболу, на чолі із її Президентом. Сам Андрій Павелко, міські та обласні чиновники обіцяли, що допомога буде.

Аби "Верес" зміг зіграти матч на домашньому стадіоні, вже у липні цього року, потрібно близько 200-от мільйонів на завершення першої черги будівництва. Втім, за півтора місяці з приїзду делегації УАФ жодних розмов про виділення коштів не було.

Поспілкуватися з міським головою Рівного вболівальникам вдалося перед початком сесії. На що мер відповів, ніби місто чекає співфінансування з областю та державою і лише після того виділять свою частку.

Така відповідь не влаштовувала вболівальників, тому пішли на саме засідання Рівненради. Представники Вереса отримали слово на початку сесії міської ради і звернулися до депутатів з проханням все ж таки виділити кошти сьогодні. Проте, це питання так і не розглянулося. Міські чиновники знову пообіцяли зробити це на наступній сесії, та чи розглянуть, не відомо.

Читайте також: У Рівнераді зареєстрували нового депутата