За вихідні на Рівненщині сталося сім дорожньо транспортних пригод. 6 березня поблизу Гощі вантажівка знесла понад 100 метрів відбійника. В селі Бабин Рівненського району внаслідок зіткнення травмувалося двоє пасажирів. Одного з чоловіків затисло в автомобілі. Жертв та постраждалих немає. Про те, як минули вихідні для спецслужб Рівненщини - розкаже Яна Євтушок.

Протягом трьох вихідних у патрульній поліції Рівненщини зареєстрували 520 викликів. За керування автомобіля в нетверезому стані поліцейські склали 17 адмінпротоколів. Крім того, на території області зафіксовано 7 дорожньо-транспортних пригод.

Ще одна аварія сталася на трасі Київ-Чоп поблизу Гощі, 6 березня. Вантажний автомобіль в'їхав у відбійник. На дорогу висипалося будівельна суміш, що перевозила вантажівка.

Зокрема, увечері 8 березня, на трасі "Київ-Чоп" у селі Бабин Рівненського району сталася ДТП за участі легкового автомобіля "Москвич" та вантажівки. Внаслідок інциденту травмувалося двоє пасажирів легковика. Одного з чоловіків затисло в автомобілі - його деблокували рятувальники. Обох потерпілих доправили до лікарні.

Рівненські правоохоронці вкотре звертаються до водіїв та пішоходів бути максимально уважними як за кермом, так і на пішохідному переході. 

Читайте також: Унаслідок ДТП на трасі "Київ-Чоп" госпіталізували двох пасажирів