Встановити світлофор на перехресті вулиць Шевченка - проспект Миру. Петицію з таким проханням на сайті міської ради зареєстрували 5 березня. Ініціаторами виступили батьки та адміністрація НВК Колегіум. Куди щоранку по нерегульованому пішохідному переході прямує майже 500 учнів.

На прохання дозволити перейти дорогу - чимало водіїв вдають, що не бачать пішохода. Розповідає учениця НВК "Колегіум" Марта. Аби безпечно дістатися до школи, змушена довго чекати, щоб перейти дорогу по нерегульованому пішоходному переході.

Тому, встановлений світлофор на перехресті вулиць Шевченка - проспект Миру, ситуацію міг би вирішити. Аби до школи таки дослухалися, адміністрація НВК "Колегіум" надіслала листи в міську раду та проваоохоронцям. І паралельно на сайті міської ради зареєстрували електронну петицію про встановлення світлофора.

Декілька років тому з таким проханням до міської влади школа уже зверталася. Тоді їм відмовили, мовляв, ще один світлофор спричинить проблеми для руху водіїв. Однак водію Володимиру, він був би навіть на краще.

Натомість у Світлофорній службі Рівного проблемною цю ділянку дороги не вважають.

Читайте також: У Рівному волонтери подарували онкохворим дітям театралізоване дійство