Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Міський голова Олександр Третяк ініціює відкриття у місті простору для жінок Open Women Space на базі Міського Будинку Культури та створення Асоціації дієвих жінок Рівного.

"Створення такого простору є важливим для міста. Адже неодноразово рівнянки наголошували, що їм бракує майданчика, простору, де вони могли б відпочити та поспілкуватися, знайти нові знайомства і прослухати майстер-класи, обговорити спільні акції та ідеї розвитку міста", - йдеться у дописі на фейсбук-сторінці Рівненської міської ради.

Тепер же влада робить перший крок для того, щоб об’єднати активних жінок та створити для них комфортний простір для дозвілля і нетворкінгу.

Директор Міського будинку культури Ольга Стельмах говорить, що Будинок культури завжди був і залишається осередком, привітним для дітей, мам, жінок. Тут є можливості створити такий Open Women Space.

Перша зустріч з активними жінками Рівного була для того, щоб усі вони продумали ідеї та бачення цього простору і спільно могли б приступити до його реалізації.

Читайте також: У Рівному планують компенсувати частину вартості перебування в приватних садочках