Тварина заснула у дитини на обличчі, внаслідок чого хлопчик задихнувся. Трагедія сталась у місті Острог. Малюк спав у візку на свіжому повітрі у дворі приватного будинку. Коли мати вийшла, то помітила на обличчі сина - кота. Дитина вже не дихала. Медики швидкої, а також лікарі районної лікарні врятувати хлопчика не змогли.

Жителі однієї з вулиць в місті Острог шоковані подією, яка сталась у сусідів. Через кота загинув чотиримісячний хлопчик.

Матір забрала кота і побачила, що син не подає ознак життя. Батьки викликали швидку.

Медики теж почали рятувати немовля. Спочатку вдома, потім привезли в Острозьку районну лікарню. У відділенні реанімації лікарі зробили все можливе, але марно. Малюк помер.

Чотиримісячний Дмитрик був четвертою дитиною у родині. Батьки виховують ще двох доньок та сина. Найменший хлопчик був дуже бажаним.

Сусіди кажуть, це домашній кіт родини. Швидше за все тварина залізла у візок до дитини, бо хотіла зігрітись і відчула запах молока, а потім заснула на обличчі немовляти.

Ветеринари кажуть, швидше за все це - нещасний випадок. Кіт не розумів, що може задушити малюка. Але радять людям не тримати домашніх тварин, коли вдома є діти до року.

У поліції за фактом смерті дитини відкрили кримінальне провадження. З відміткою нещасний випадок. Швидше за все його закриють через відсутність складу злочину. Тіло дитини відправили на експертизу. Згідно з висновком експерта, смерть хлопчика настала через перекриття дихальних шляхів - твариною. Чотиримісячного Дмитра поховають завтра. 

Читайте також: В Острозі помер 4-місячний малюк, на обличчі у якого заснув кіт