Сьогодні, 3 березня, заступник міського голови з питань медицини, соціального захисту та учасників бойових дій Юрій Поліщук вакцинувався від COVID-19. Зробив це в КНП «Центральна міська лікарня» РМР, де мобільна бригада проводить вакцинацію від ковіду. Юрій Поліщук власним прикладом хотів показати, що вакцина, це єдиний дієвий захист від COVID-19.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Рівненської міської ради.

"Дорослі, думаючі люди повинні дбати про своє здоров’я. Я вважаю, що рівняни мають бути захищені, а єдиний доведений наукою дієвий механізм профілактики будь-якого вірусного захворювання - це вакцинація. Зробив сьогодні сам і закликаю всіх мешканців приходити вакцинуватися, - пояснює Юрій Поліщук. - Вакцина якісна, сертифікована, безпечна. Всього буде 5 хвиль вакцинування, перша - це медичні працівники, але є можливість і громадським активістам щепитися теж. Бо щодня можуть бути залишки вакцини і, щоб не втрачати їх - можна використати з користю".

Нагадаємо, що перший етап вакцинації на Рівненщині розпочався минулого тижня. Область отримала понад 17 тисяч доз вакцин від COVID-19 Oxford/AstraZeneca (Covishield).” У Рівному створено вже дві мобільні бригади, які будуть проводити вакцинацію проти ковіду.

Читайте також: У Рівному створили другу мобільну бригаду, яка буде проводити вакцинацію проти COVID-19