Інцидент трапився у Здолбунівському відділенні поліції. Туди прийшов місцевий чоловік. Хотів написати заяву через погрози від незнайомців. Поліцейські у нього відібрали заяву, а потім відразу склали протокол за те що, чоловік знаходився у відділенні поліції без захисної маски. Заявник шокований. Каже, замісить того аби допомогти, поліцейські ще його й покарали. Правоохоронці кажуть, всі повинні дотримуватись карантинних обмежень.

Прийшов писати заяву, а на нього склали протокол. Мова йде про чоловіка, який прийшов до здолбунівського відділення поліції, аби написати заяву про погрози в його сторону. За словами чоловіка, після того, як він написав заяву, дільничий інспектор поліції Олександр Бондар вирішив скласти на нього протокол за те, що прийшов до поліції без захисної маски. Мовляв, була загроза його безпеці, тому про маску навіть і не думав.

Представник інтересів чоловіка каже, коли мова йде про фіксацію погроз, які можуть нести за собою загрозу життю та здоров'ю, даний протокол складний в кабінеті дільничого інспектора, не доречний.

У ситуації розбирався Дмитро Тригубець.

Читайте також: Поліцейські затримали дубенчанку за крадіжку 10 тисяч гривень із будинку