У Рівному 11-річна дівчинка випила 40 таблеток парацетамолу. Наразі дитина перебуває у реанімації обласної дитячої лікарні. Їй допомогу надають медики. У поліції кажуть, у смертельних групах у соцмережах, школярка участі не брала. Випила саме таку дозу таблеток, бо побачила схожий випадок по телевізору. Більше дізнавалась наша Яна Євтушок.

З'їла 40 таблеток парацетамолу і потрапила в реанімацію. 28 лютого матір 11-річної дівчинки повідомила медикам швидкої про погане самопочуття доньки. Школярка відчувала запаморочення, болі в животі та нудоту.

Мама дівчинки відмовилась будь що коментувати. Перебуває в палаті біля дитини. Лікарі кажуть, стан маленької пацієнтки середнього ступеню тяжкості.

У поліції кажуть, в дитини виникли деякі непорозуміння на побутовому рівні. В сім'ї дівчинки - конфліктів не було. У смертельних групах у соцмережах, школярка участі також не брала. Втім відомо, дитина випила саме таку дозу таблеток, бо побачила схожий випадок по телевізору.

Психологи запевняють, в більшості, такою поведінкою діти намагаються привернути до себе увагу. Вдаються до таких методів, бо в силу своєї незрілості не знають інших.

Нагадаємо, нещодавно схожі випадки сталися в Умані. Тоді дві восьмикласниці також отруїлися таблетками. Бо побачили такий же випадок на Київщині, який призвів до смерті. Так чи інакше, небезпечні ігри дітей поширюються всією країною. Медики просять батьків застерігати своїх дітей, адже це може коштувати життя.

Читайте також: У Рівному 11-річна дівчинка отруїлася таблетками