Ба більше, люди нарікають на постійне підтоплення підвалу у багатоповерхівці. Кажуть, звертались у всі служби, однак ті перекидають провину одне на одного. Нагадаємо, старе приміщення закладу демонтували. Наразі там зводять каркас будівлі. На місці розбиралась наша Яна Євтушок.

До телеканалу "Рівне 1" звернулися жителі мікрорайону Північний. Скаржаться на багатостраждальний довгобуд по вулиці Коновальця. Кажуть, проблеми від будівництва почалися ще з літа. Коли працювала великовагова техніка, у багатоповерхівці буквально дрижали стіни.

Зараз, з приходом відлиги у підвал мешканців будинку почали стікати наземні води. Люди нарікають і на це.

Щоразу, коли розтає сніг теплова камера заповнюється водою, яка опісля стікає в два під'зди будинку. Опівдні сюди приїжджали тепловики та відкачували воду. Однак, минуло кілька годин і ситуація знову повторилася.

В управлінні капітального будівництва про дану проблему знають. Пояснюють, на об'єкті нині земельні роботи не здійснюються. Тож пошкодити підземні мережі будівельники не могли.

На об'єкт будівництва прибув і майстер міськшеу. Зазначив, що цю проблему не зможе вирішити і їхня служба.

Так чи інакше, єдиний вихід з ситуації, який вбачають комунальники - це щоденно відкачувати воду, доки не розтане сніг. Щоправда, хто це робитиме теж невідомо. А поки, мешканці багатоповерхівки змушені залишатися заручниками проблеми.

Читайте також: У Рівненській обласній лікарні триває унікальна операція